Popravka pumpa-dizna sistema

Prednost pumpa-dizna sistema je u tome što su pumpa visokog pritiska i ubrizgač objedinjeni. Ukoliko u c-r sistemu postoji curenje u ma kojoj dovodnoj grani, ili pak jedna od dizni pušta, ugrožene su i sve ostale dizne. Dovoljno je i najmanje curenje za “Nemoguć start”, a razlog je nemogućnost postizanja pritiska goriva. Kod pumpa-dizna sistema, problem na jednom injektoru je izolovan od ostalih.

Saradnjom sa Mašinskim fakultetom Univerziteta u Beogradu,u potpunosti je osvojena i složena popravka pumpa-dizna sistema sledećih proizvođača: SIEMENS VDO Piezo pumpa-dizna (pumpa-dizna za VW Passat, VW Golf, VW Buba, VW Jetta, Audi A3, A4 vozila), VOLKSWAGEN VW PDE. Tehnomotive d.o.o. je ujedno i jedino preduzeće na ovim prostorima koje vrši i reparaciju injektora poslednje generacije za CATERPILLAR građevinske mašine i autobuse, za GAZelle vozila sa STEYR motorom i za LAND ROVER.

Remont SIEMENS VDO piezo pumpa-dizne.

Stručno i na najsavremeniji način.

SIEMENS VDO piezo pumpa-dizna se ugrađuje u ekonomične i tihe dizel motore. a inovativno integrisano rešenje loptastog ventila dozvoljava Siemens VDO piezo pumpa-dizna sistemu još preciznije upravljanje ubrizgavanjem i njegovim karakteristikama i količinama. Kao dodatak, smanjena je buka u dizel motorima kao i emisija gasova.

Popravka VOLKSWAGEN PDE pumpa-dizne.

PDI se ugrađuje u vozila VOLKSWAGEN grupacije.

Pumpe Düse – pumpa dizna je sistem ubrizgavanja goriva koji postavlja pumpa-diznu na svaki pojedinačni cilindar i proizvodi fino rasprskavanje za bolje i efikasnije sagorevanje.
Kako bi se obezbedilo uspešno sagorevanje, gorivo mora biti ubrizgano u tačnim količinama u pravom trenutku i pri visokom pritisku. Pumpa-dizna tehnologija to postiže veoma efikasno.

Reparacija injektora na GAZelle vozilima sa STEYR motorom.

Jedini u Srbiji vršimo popravku injektora za GAZelle vozila.

Periodičnom kontrolom injektora (brizgaljki) na svakih 50000 kilometara, obezbeđuje se duži eksploatacioni vek na vozilima GAZelle, smanjenje potrošnje goriva, smanjenje troškova održavanja i ispunjenje svih ekoloških uslova.
Ukoliko imate probleme sa sistemima ubrizgavanja na vozilima GAZelle, sa Steyr motorom (neravnomeran rad, dim ili nedovoljna snaga) ili jednostavno želite da kroz preventivno održavanje vozila, proverite funkcionisanje injektora, predlažemo Vam da posetite servis DINARA, sa kojim Tehnomotive d.o.o. intenzivno sarađuje, kako bi iskoristili besplatnu kontrolu injektora. Cena repariranog injektora višestruko je niža od cene novog injektora, a fabričke performanse, parametri i vek trajanja su isti.

Popravka LAND ROVER injektora.

Ovi injektori se ugrađuju u LAND ROVER vozila sa Td5 motorom. Sistem ubrizgavanja na Td5 motoru je Lucas, i to je sistem visokog pritiska koji radi na 1500 bar i vođen je vratilom sa posebnom plunger pumpom za svaki injektor. Pritisak se razvija u svakom od injektora i ne postoje problemi sa linijama goriva i sa podešavanjima. Visok pritisak dozvoljava izuzetno finu evaporaciju goriva tako da Td5 motor ne zahteva izduvni katalizator. Udar je smanjen pomoću pilot injektora u svakom od cilindara koji ubrzava front plamena u mirovanju. Na ovaj način Td5 je izuzetno tih za dizel motor.

Reparatura VOLVO injektora.

Ovi injektori se ugrađuju u VOLVO teretna vozila.  Injektori rade na pritiscima do 2000 bar kako bi proizveli najbolji mogući odnos gorivo-vazduh pri raznorodnim radnim uslovima.