O nama

O nama

Tehnomotive d.o.o. sa uspehom radi na složenim remontima od 2007. godine. Visok standard kvaliteta se primenjuje u svakodnevnom radu u firmi.

Naši inženjeri i tehničari su među najbolje obučenim i visoko-kvalifikovanim na polju remonta dizel motora, ali i složenih industrijskih reparatura. Velike su šanse da su se naši stručnjaci već susretali sa problemom sličnim Vašem i da su ga sa uspehom rešili. Stroga pravila rada u servisnim i laboratorijskim uslovima i naši kvalitetni trening programi su proizveli najkvalitetnije dizel tehničare i eksperte, koji poseduju znanje i veštine neophodne da svaki problem reše precizno i efikasno.

Tehnomotive d.o.o. poseduje najsavremeniju test opremu kako bi obezbedili kvalitet remontovanog dela koji mora imati fabričke parametre.

Privredno društvo Tehnomotive doo poseduje sertifikate kojima se potvrđuje usklađenost sistema menadžmenta sa međunarodnim ISO standardima u oblasti reparacije sistema ubrizgavanja goriva. Na taj način naša kompanija obezbeđuje doslednost u pružanju usluga visokog kvaliteta i pokazuje posvećenost kontinuiranom unapređenju poslovanja.

Tehnomotive doo je sertifikovao sistem menadžmenta kvalitetom prema standardu ISO 9001:2015, sistem menadžmenta zaštitom životne sredine prema standardu ISO 14001:2015 i sistem upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu u skladu sa zahtevima standarda OHSAS 18001:2008.

Ovde možete preuzeti Politiku integrisanog sistema menadžmenta koji primenjujemo.